Een zakenreisverzekering is bedoeld voor personen, die regelmatig voor werk of andere niet recreatieve doeleinden naar het buitenland reizen. Standaard zijn commerciële, administratieve en/of toezichthoudende werkzaamheden meeverzekerd. Andere werkzaamheden kunnen worden meeverzekerd tegen een toeslag.

Het financiële belang van een zakelijke reis is vaak groter dan voor een privé reis. Een zakenreiziger loopt meer risico’s, omdat hij of zij doorgaans vaker reist. Een doorlopende zakenreisverzekering is hier volledig op afgestemd. Er is een uitgebreidere dekking voor bagage. Dit voor het geval je ter plaatse vervangende kleding of apparatuur nodig hebt. Een meereizende assistent of één meereizend familielid is meestal gratis meeverzekerd.

Daarnaast is er dekking voor een zaakwaarnemer. Hierdoor zijn de kosten verzekerd, indien je eerder dan gepland naar huis moet, bijvoorbeeld omdat de zaakwaarnermer ziek is geworden. Ook de kosten indien iemand jou moet vervangen wegens ziekte tijdens je zakenreis worden vergoed.

Een doorlopende zakenreisverzekering is volledig naar eigen wens samen te stellen. Je kunt zelfs privé-reizen meeverzekeren, zodat je niet nog een reisverzekering hoeft af te sluiten.

Door rubrieken te kiezen of juist niet af te sluiten kun je dubbele dekking of dubbel verzekerd zijn voorkomen. 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.