Als ondernemer kunt u de verzekering van uw bestelauto exact afstemmen op de situatie in uw bedrijf. U kunt met de bestelautoverzekering kiezen uit drie hoofdverzekeringen en meerdere aanvullende verzekeringen. Daarmee kunt u een verzekering samenstellen dat perfect aansluit op uw bedrijfssituatie. Denk bij het verzekeren van uw bedrijfsauto tevens aan de belettering, betimmering en overige accessoires van het voertuig en bij lease eventueel aan de boekwaardeclausule. 

De basis is de verplichte WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). Deze vergoedt schade die met uw bestelauto aan anderen wordt veroorzaakt. U kunt die uitbreiden met een Beperkt casco-dekking. Maar de meest uitgebreide variant (WA Volledig casco) dekt uw bedrijfsauto tegen vrijwel elke schade.

Aanvullende verzekering(en)
U kunt uw bedrijfsautoverzekering uitbreiden met een inzittendenverzekering, een verkeersrechtshulpdekking, een variant die schade aan de lading van uw bestelauto dekt en een pechhulpverzekering. Wilt u uzelf of uw inzittenden verzekeren? Dan kunt u kiezen uit twee varianten: ongevallen inzittendenverzekering en schadeverzekering inzittenden. En bij pech onderweg zorgt de pechhulpverzekering ervoor dat uw bestelauto binnen Nederland gratis en ter plekke gerepareerd kan worden.

Gebruikt u uw bestelauto uitsluitend privé? Dan kunt u deze verzekeren als personenauto.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.