Als ondernemer kunt u de verzekering van uw bestelauto exact afstemmen op de situatie in uw bedrijf. U kunt met de bestelautoverzekering kiezen uit drie hoofdverzekeringen en meerdere aanvullende verzekeringen. Daarmee kunt u een verzekering samenstellen dat perfect aansluit op uw bedrijfssituatie. Denk bij het verzekeren van uw bedrijfsauto tevens aan de belettering, betimmering en overige accessoires van het voertuig en bij lease eventueel aan de boekwaardeclausule. 

De basis is de verplichte WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). Deze vergoedt schade die met uw bestelauto aan anderen wordt veroorzaakt. U kunt die uitbreiden met een Beperkt casco-dekking. Maar de meest uitgebreide variant (WA Volledig casco) dekt uw bedrijfsauto tegen vrijwel elke schade.

Aanvullende verzekering(en)
U kunt uw bedrijfsautoverzekering uitbreiden met een inzittendenverzekering, een verkeersrechtshulpdekking, een variant die schade aan de lading van uw bestelauto dekt en een pechhulpverzekering. Wilt u uzelf of uw inzittenden verzekeren? Dan kunt u kiezen uit twee varianten: ongevallen inzittendenverzekering en schadeverzekering inzittenden. En bij pech onderweg zorgt de pechhulpverzekering ervoor dat uw bestelauto binnen Nederland gratis en ter plekke gerepareerd kan worden.

Gebruikt u uw bestelauto uitsluitend privé? Dan kunt u deze verzekeren als personenauto.

Documenten

Dienstenwijzer MKB

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In deze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.