Als ondernemer bent u onmisbaar voor uw bedrijf. Maar een ongeluk kan u zomaar tijdelijk of langdurig uitschakelen. Dat kan een directe bedreiging zijn voor de bedrijfscontinuïteit. Met de nodige financiële consequenties. Die risico’s wilt u beperken, ook voor uw gezin.

Een persoonlijke ongevallenverzekering zorgt voor een financiële tegemoetkoming bij overlijden of bij blijvende invaliditeit na een ongeluk. Zodat u bijvoorbeeld tijdelijk iemand kunt inhuren voor uw bedrijf of uw bedrijfsruimte kunt aanpassen. Maar ook om bijvoorbeeld uw revalidatie te financieren.

De Persoonlijke ongevallen verzekering kunt u als voordeliger alternatief afsluiten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, of een combinatie hierin.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.