Hoewel u met een goede verzekering de financiële gevolgen van schade kunt afdekken, betekent dit helaas niet dat u gevrijwaard bent van pech of schade. Krijgt u onverhoopt met schade of andere narigheid te maken, dan helpen onze schaderegelaars u om de dekking van uw verzekering zo goed mogelijk te benutten.

Wij begeleiden u tijdens de schadeafwikkeling vanaf de eerste schademelding tot en met de betaling door uw verzekeraar. Zo wijzen wij u bijvoorbeeld de weg naar de juiste reparateur en toetsen (en eventueel weerleggen) wij het door uw verzekeraar ingenomen dekkingsstandpunt.

Door een groot netwerk van samenwerkende bedrijven  kunnen wij voor u een spoedig  herstel of reparatie bewerkstellen zodat  u weer  zo snel mogelijk uit de zorgen bent.
Denk hierbij aan de timmerbedrijven, schilders, installateurs, etc.

CalamiteitenOnline schade meldenPapieren schadeformulierenAuto gestolen

In geval van schade waarbij met spoed actie ondernomen moet worden, adviseren wij u om direct telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar: (0487)76 72 76

U kunt 24 uur per dag schade melden. Vul het formulier volledig in en een van onze schadespecialisten neemt dan uiterlijk de volgende werkdag contact met u op. 

Wilt u een papieren schadeformulier invullen en opsturen? Dan kunt u de schadeformulieren downloaden, invullen en opsturen naar:

Acam Assurantiën B.V.
Afdeling Schade
Pastoor Zijlmansstraat 1
6658 EE Beneden-Leeuwen

Meld de diefstal direct bij het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VBV). Ook als u niet bent verzekerd. Alleen als u de meldcode (staat op het kentekenbewijs) doorgeeft, wordt het voertuig in Nederland als vermist geregistreerd. U kunt het 24/7 telefonisch melden via (055) 741 00 01.

  

Ga hier direct naar Carglass om uw ruitschade te melden

Logo Mobielschademelden.nl