Wel interesse in de verzekeringswereld maar net geen tijd om je er in te verdiepen? Of geen interesse maar je wilt het gewoon goed geregeld hebben? ACAM neemt u de zorgen uit handen!.

Bij Acam Assurantiën beheren we al vele jaren het complete verzekeringspakket voor individuen, gezinnen maar ook bedrijven. Daarbij staat voorop dat we met het totaal pakket aan diensten onze klanten volledig de zorg uit handen nemen. Al vanaf het eerste contact moment waarbij we na inventarisatie van de risico’s en persoonlijke wensen een advies samenstellen en het verzekeringspakket tot stand brengen.

Gedurende de looptijd van de verzekeringen blijven we deze continu toetsen aan ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de zekerheid van onze klanten. Onze slogan is niet voor niets ‘Aandacht voor zekerheid’. Wij vullen dat onder andere in door periodiek het pakket met u door te nemen. Op kantoor of thuis op het moment dat u dat uitkomt en zonder extra kosten. Past het pakket aan voorzieningen nog bij uw wensen? Door de jaren heen veranderen niet alleen de risico’s maar ook de behoeftes. Moet er een verzekering bij of kan er een verzekering uit het pakket. Wij zorgen dat het pakket verzekeringen u past als een jas. We verwachten ook van onze klanten dat wij op de hoogte worden gebracht van veranderingen in de persoonlijke situatie zoals verandering van werk, wijziging in de gezinssituatie door bijvoorbeeld geboorte van een kind, samenwonen of scheiding. Alleen met een interactieve relatie met ons kantoor kunnen we waarborgen dat u ten alle tijden goed verzekerd bent en blijft!

In onderstaand overzicht ziet u een greep uit de beschikbare verzekeringen. Heeft u direct vragen, opmerkingen of behoefte aan een persoonlijk verzekeringsadvies neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!