Met een woonhuisverzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade aan uw woonhuis. Wanneer u voor uw koophuis een hypotheek afsluit, bent u vaak verplicht een opstalverzekering af te sluiten.

De herbouwwaarde is uitgangspunt voor de verzekering en deze staat niet in relatie tot de marktwaarde of woz-waarde. Denk daarbij aan opruimingskosten, architectkosten, leges, vervangende woonruimte etc.

Een opstalverzekering dekt schade aan uw huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, inductie, vorst of een explosie. Schade die u met opzet hebt veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

Naast uw woonhuis zelf zijn ook zaken verzekerd als: 

  • bijgebouwen
  • schuren
  • schuttingen

 

Door een combinatie te maken met de inboedelverzekering en overige particuliere verzekeringen kunt u van een pakketkorting genieten.

De meeste verzekeraars bieden de keuze uit een uitgebreide, extra uitgebreide en allriskdekking. 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.