Als u een auto koopt bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dit is snel te doen, maar let op dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn talloze verschillende autoverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het type auto (automerk), uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat u hebt opgebouwd en de polisvoorwaarden. Door het grote aanbod van autoverzekeringen via internet is het wezenlijk van belang om goed te vergelijken op polisvoorwaarden en de schadeherstellers. De verzekeraars baseren hun premie op bovenstaande kenmerken.

Aanvullende verzekering(en)
Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, u kunt zelf bepalen welke u nodig vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering. Keert een vast bedrag uit bij ongevallen aan bestuurder en/of passagiers.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. Vergoedt de werkelijk geleden schade die bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeluk.
  • Verkeersrechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp.
  • Pechhulpverzekering. Direct geholpen bij pech onderweg.
     

Documenten

Dienstenwijzer Particulier

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In deze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.