Een arbeidsconflict? Een miskoop? Een conflict met aan aannemer over een verbouwing? Het kan ook u overkomen. Maar met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp en gratis advies. Met de rechtsbijstandverzekering staat u sterk bij juridische problemen.

Het is ook mogelijk u alleen te verzekeren voor geschillen rondom het verkeer.

Met een rechtsbijstandverzekering bent u direct verzekerd voor conflicten die ontstaan na de ingangsdatum van uw rechtsbijstandverzekering. Bestaande conflicten of conflicten die u bij het afsluiten van de verzekering kunt voorzien, zijn niet verzekerd.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.