Autopech of motorpech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulpverzekering de ideale aanvulling op je verzekering. Met de pechhulpverzekering kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor.

Wanneer je pech krijgt, staat een netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Daarnaast is de pechhulpverzekering kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd.  Dus ook als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.  

Deze verzekering is het voordelige alternatief op de ANWB of RouteMobiel.

 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.

Opzegformulier ANWB en RouteMobiel

Het opzegformulier voor uw ANWB of RouteMobiel wegenwachtservice.

Vergelijking pechhulp

We hebben voor u de premie en voorwaarden van de pechhulpdiensten van ANWB, RouteMobiel vergeleken met de verzekering via ons bij Allianz Global Assistance en samengevat in één overzichtelijke lijst.