Als u een motorfiets koopt bent u verplicht een motorfietsverzekering af te sluiten. Dit is snel te doen, maar let op dat u de juiste keuzes hierbij maakt. Er zijn talloze verschillende motorfietsverzekeringen en de keuze hangt bijvoorbeeld af van het type motor (merk), uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren dat u hebt opgebouwd. De verzekeraars baseren hun premie op bovenstaande kenmerken.

Aanvullende verzekering(en)
Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een motorfietsverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, u kunt zelf bepalen welke u nodig vindt.

  • Ongevallen opzittendenverzekering. Keert een vast bedrag uit bij ongevallen aan bestuurder en/of passagier.
  • Schadeverzekering voor opzittenden. Vergoedt de werkelijk geleden schade die bestuurder en/of passagier lijden door het ongeluk.
  • Verkeersrechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp.
  • Pechhulpverzekering. Direct geholpen bij pech onderweg.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.