Met de inboedelverzekering zijn uw kostbaarheden verzekerd in uw woning tegen brand, diefstal, water- stormschade , echter vaak gemaximeerd tot een bepaald bedrag. 

Heeft u meer dan het standaard bedrag of wenst u uw kostbare spullen ook buiten uw woning te verzekeren dan is een kostbaarhedenverzekering de oplossing. Deze verzekering biedt een veel ruimere dekking voor uw kostbaarheden. 

Kostbare spullen zoals sieraden, foto- en filmapparatuur kunt u met de kostbaarhedenverzekering wereldwijd verzekeren tegen beschadiging, verlies of diefstal. Ongeacht de oorzaak. Maar ook uw muziekinstrumenten of andere bijzondere kostbaarheden verzekert u daarmee. Omdat het vaak om specifieke voorwerpen gaat, wordt de verzekering voor u op maat gemaakt.

De kostbaarhedenverzekering is alleen af te sluiten in combinatie met de inboedelverzekering.  

De waarde van uw spullen wordt bepaald aan de hand van recente aankoopnota’s of een taxatierapport van een erkend taxateur. Een taxatierapport is drie jaar geldig. 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.