De spullen in je huis kunnen op veel manieren beschadigen. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak groot. Over het algemeen dekt een inboedelverzekering schade aan de spullen in huis als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, vorst of een explosie. Schade die je met opzet hebt veroorzaakt, wordt nooit vergoed.

Zijn de spullen te herstellen, dan krijgt je de herstelkosten vergoed. Is de schade onherstelbaar? Dan krijg je in veel gevallen de nieuwwaarde vergoed. Maar voor bijvoorbeeld bromfietsen en spullen die je niet meer gebruikt krijg je slechts de dagwaarde. Dat geldt ook voor spullen die vóór de schade minder waard waren dan 40% van de nieuwwaarde. 

Naast directe schade aan je inboedel, zijn ook bepaalde kosten gedekt. Zoals de kosten van het opruimen na een schade. Of het opsporen van de oorzaak van een lekkage.

Met een garantie tegen onderverzekering voorkom je discussie omtrent de hoogte van het verzekerde bedrag.

De meeste verzekeraars bieden de keuze uit een uitgebreide, extra uitgebreide en allriskdekking.  In combinatie met een opstalverzekering komt u in aanmerking voor pakketkorting. 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.