Een fietsverzekering dekt de diefstal van uw fiets. U kunt aanvullend kiezen om beschadiging te verzekeren. U kunt kiezen voor 3 jarig of 5 jarig aflopend contract of een 1 jarig doorlopend contract. Veelal geldt dat bij diefstal binnen de eerste 3 jaar de nieuwwaarde wordt vergoed. Na het derde jaar is er een afschrijving van toepassing.

Er zijn verschillende fietsverzekeringen. De keuze hangt af het soort fiets (stadsfiets, mountainbike, racefiets, elektrische fiets /Elobike) en de waarde van de fiets.

De verzekeraars baseren hun premie op bovenstaande kenmerken. 

 

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.