Gaat u meerdere malen per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering iets voor u. Want daarmee kunt u al uw vakanties en weekendjes weg in één keer goed verzekeren. 

Tijdens uw vakantie in binnen- of buitenland kan er onverhoopt iets vervelends gebeuren. Uw bagage raakt bijvoorbeeld verloren of beschadigd. Of u belandt in het ziekenhuis na een ongeval. Maar ook als een familielid overlijdt en u daardoor eerder naar huis moet, is het prettig als u kunt terugvallen op uw reisverzekering. Het is dus altijd verstandig uw reis goed te verzekeren.

Een doorlopende reisverzekering kunt u naar behoefte samenstellen. De basis is altijd personenhulp en telecommunicatiekosten en daar bovenop kunt u aanvullend de dekking uitbreiden met o.a. medische kosten, bagage, ongevallen, wintersport, autohulp etc.

De particuliere doorlopende reisverzekering is alleen voor vakantiereizen. Indien u voor zaken op reis gaat dient u zich hiervoor apart te verzekeren.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.