Als u met uw caravan of vouwwagen de weg op gaat, is deze voor de aansprakelijkheid verzekerd via uw autoverzekering. Hiervoor hoeft u uw caravan dus niet te verzekeren!

Met de caravanverzekering  bent u het hele jaar verzekerd voor schade aan de caravan door bijvoorbeeld brand, ontploffing, diefstal en optioneel aanrijding en hagelschade. 

Naast de caravan heeft u ook de inrichting of luifel meeverzekerd tegen de genoemde risico's.

Denk u bijvoorbeeld ook aan het risico als de caravan gestald staat in Nederland.

U dient er rekening mee te houden dat het merendeel van de verzekeraars preventie-eisen hebben opgenomen in de voorwaarden. Denk daar bij aan goedgekeurd disselslot en/of wielklem.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.