Onbezorgd rondrijden met uw camper in binnen- of buitenland kan met de camperverzekering. U kunt de vrijheid opzoeken wanneer u wilt, tijdens de vakantie of even een weekend tussendoor.

In Nederland is de aansprakelijkheidsverzekering voor uw camper verplicht. Want daarmee heeft u als weggebruiker de garantie van een schadevergoeding als u schade toebrengt aan een ander. Daarnaast kunt u uw eigen camper en uw inzittenden verzekeren voor schade en/of letsel.

Met de camperverzekering bent u het hele jaar verzekerd voor schade aan de camper door bijvoorbeeld brand, ontploffing, diefstal en optioneel aanrijding en hagelschade.
Tevens verzekerd u de inboedel waarmee u rondrijdt of uw luifel mee op deze verzekering.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.