Stel, u laat een glas wijn over het tapijt van de buren vallen. Of uw zoontje maakt bij het voetballen de ruit van een ander stuk. Erg vervelend, want die ander kan u houden de schade te vergoeden. Een kwestie van wettelijke aansprakelijkheid. U kunt uw hele gezin voor die gevallen verzekeren.

De aansprakelijkheidsverzekering wordt door veel mensen WA-verzekering genoemd. Maar is in tegenstelling tot de auto- of motorvariant, niet bij wet verplicht. Toch is het een must om er één af te sluiten. Met een aansprakelijkheidsverzekering voorkomt u dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Want veroorzaakt u, een gezinslid of uw huisdier schade bij een ander, dan bent u hiervoor aansprakelijk. En de bedragen kunnen hierbij flink oplopen. 

Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u voor deze risico’s verzekerd als u aansprakelijk bent voor een schade. Er is keuze uit verschillende verzekerde bedragen, echter is ons advies u minimaal voor € 1.000.000,- te verzekeren.

Documenten

Dienstenwijzer - Privacy statement

Dienstenwijzer
Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor.

Privacy Statement
We zijn ervoor verantwoordelijk om je persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. We moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. We willen o.a. transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten je hebt ten aanzien van je eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we je hierover.