Verzekeringen zijn nodig om risico's af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw huis afbrandt. Waarschijnlijk kunt u de kosten voor zo'n schade niet zelf dragen, en daarom betaalt u premie voor een verzekering die de schade betaalt mocht deze onverhoopt plaatsvinden.

Als u op zoek gaat naar een verzekering voor bijvoorbeeld uw auto of woning zijn er honderden verschillende aanbieders met duizenden verschillende producten waar u uit kunt kiezen, wat voor velen van u verwarrend zal zijn: je ziet door de bomen het bos niet meer. U laten verleiden door de premie zonder dat u weet echt wat u verzekerd is groot.

Waarom verzekeren via Acam Assurantiën?
Als u een televisie wilt kopen kunt u ook kiezen uit tientallen modellen, wat het kiezen soms moeilijk maakt. Maakt u echter een verkeerde keuze dan is dat niet zo'n heel groot probleem. Bij een verzekering ligt dat anders. Als u niet goed verzekerd bent kan dit grote gevolgen hebben voor uw financiële toekomst!

Inmiddels kun je vrijwel alles kopen via internet, ook verzekeringen. Dat kan soms handig zijn, het is vaak met een paar muisklikken geregeld en ook nog eens een paar euro voordeliger dan bij ons. Maar op het moment dat u een schade krijgt staat u er alleen voor, en helpt internet u niet. Wij helpen u wel bij het verhalen en behandelen van uw schade.

Onze belangrijkste taken als uw tussenpersoon

  • Adviseren: Wij adviseren u over de meest geschikte verzekeringsproducten. Daarbij kijken wij naar uw situatie / wensen en zoeken naar een zo passend mogelijke verzekering. Als verzekeren voor uw situatie overbodig is zult u dat ook van ons horen.
  • Selecteren: Wij beschikken over speciale vergelijkingssoftware en productoverzichten van zeer veel verschillende verzekeraars. Dit levert een compleet beeld op van alle mogelijke verzekeringsoplossingen. Niet alleen op premie maar op inhoud van de diverse voorwaarden die gevoerd worden. Gecombineerd met onze branchekennis bieden wij u een optimaal verzekeringspakket.
  • Informeren: Alles om ons heen verandert voortdurend. Regels en wetgeving. Dat geldt zeker ook voor verzekeringen. Het is voor u ondoenlijk om overal goed van op de hoogte te blijven. Het ontbreekt u aan de relevante informatiebronnen, tijd en misschien nog wel het meeste aan interesse u blijvend te verdiepen in veranderingen die wel mogelijk gevolgen hebben voor u!
  • Ondersteunen: De toegevoegde waarde van Acam is vooral goed merkbaar op het moment van een schade. Acam is dan echt uw partner, onze schadespecialist onderhandelt namens u en adviseert u bij de stappen die moeten worden ondernomen. Zodat alle nare gevolgen van de schade zo snel mogelijk achter de rug zijn. Met een groot netwerk van schadeherstellers, timmerbedrijven, schilders, installateurs etc. kunnen wij voor u een spoedig herstel van uw schade bewerkstellen.
     

Gemak van alles onder één dak
Bij Acam werken 14 mensen met ieder hen specialisme. Van verzekeren, hypotheek tot pensioen. Zowel particulier als bedrijfsmatig. Maar ook voor sparen en betalen . Want wij zijn ook bank. U kunt bij ons als zelfstandig adviseur van RegioBank terecht voor al uw bankzaken. Uw bankzaken doen bij diegene die u kent en vertrouwd. Gewoon even binnenlopen zonder afspraak waar kan dat nog? Bij Acam!

Is verzekeren via Acam altijd duurder dan via internet?
Tuurlijk kunnen verzekeraars die alleen via het rechtstreekse verkoopkanaal hun producten verkopen de premie scherp houden omdat ze geen kosten voor de dienstverlening van de tussenpersoon hoeven af te dragen. Echter krijgt u dan een pakket van één en dezelfde aanbieder. Wij stellen voor u een optimaal verzekeringspakket samen uit het aanbod van zo’n 40-tal aanbieders. Hierdoor vallen de premieverschillen in de praktijk veelal reuze mee en betaald u weinig tot niets meer voor uw verzekeringen. Kosten voor onze dienstverlening zoals omschreven op schadeverzekeringen zijn reeds inbegrepen en worden niet apart bij u in rekening gebracht!

Kom naar de beste tussenpersoon in het Land van Maas en Waal.
Wij heten u welkom bij Acam. De beste tussenpersoon in het Land van Maas en Waal. Ons kantoor is gevestigd in Beneden-Leeuwen. Het hart van de gemeente West, Maas en Waal. Maar onze klanten komen niet alleen uit het Land van Maas en Waal. Ook uit naastgeleden gemeenten zoals Druten en het Rijk van Nijmegen en ver daarbuiten hebben mensen de weg naar ons kantoor gevonden. Kom gerust langs op kantoor en neem uw huidige verzekeringspolis mee. Wij maken voor u geheel kosteloos een premievergelijking ten opzichte van uw huidige verzekeringspakket. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen stuur dan een kopie van uw recente polissen naar info@acam.nl.

Door Mathieu op 31-10-2014