RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom start RegioBank in september een lokale actie.

 

Een actie waarvoor we een mooie samenwerking met geselecteerde winkeliers uit Beneden-Leeuwen hebben. Als u met een betaalrekening naar RegioBank overstapt, krijgt u een waardebon van Keurslagerij Lemmers door Maarten, Restaurant Meraqi of Marcus Antonius Eten en Drinken t.w.v. € 25,- cadeau. 

 

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren.

Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij u zélf bepaalt of u langskomt bij ons op kantoor of dat u het online regelt.

 

U kunt bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

 

Overstappen is zo geregeld

Wij zorgen met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. We weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken*.

 

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.


* Bron: Geldgids #7, november 2017

Actievoorwaarden

About the Author