Banner betaalcampagne lokaal

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom heeft RegioBank een lokale actie.

 

Een actie waarvoor ACAM een mooie samenwerking met Maarten Kocken, Keurslager heeft. Als u vóór 28 juni 2019 met een betaalrekening naar RegioBank overstapt, krijgt u een waardebon t.w.v. € 25,- cadeau. Deze waardebon is te besteden bij Maarten Kocken, Keurslager in Beneden-Leeuwen.

 

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren.

Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij u zélf bepaalt of u langskomt bij ons op kantoor of dat u het online regelt.

 

U kunt bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken.

 

Overstappen is zo geregeld

Wij zorgen met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. We weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Deze persoonlijke service waarderen klanten. Want de betaalrekening van RegioBank krijgt volgens recent onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank ook het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. Bron: betaalrekening, Bankenmonitor Consumentenbond 2018.

 

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.


Actievoorwaarden

Door Mathieu op 13-03-2019