Photo Credit: Prachatai Flickr via Compfight cc

Beste klanten. In navolging van het advies van het RIVM werkt ons team de komende periode nog deels vanaf thuis. Uiteraard zijn wij u onverminderd telefonisch van dienst en zijn wij zoals gebruikelijk bereikbaar op ons algemene telefoonnummer.
 
BEZOEK BEPERKT MOGELIJK
Hoewel deze periode ons heeft geleerd dat veel zaken digitaal, telefonisch of via videobellen geregeld kunnen worden zijn er uiteraard ook altijd zaken waarvoor een persoonlijk gesprek met de adviseur op kantoor noodzakelijk is. Om de veiligheid van onze medewerkers en aanwezigen op kantoor te waarborgen is het de komende tijd alleen mogelijk ons op afspraak te bezoeken en hebben we enkele spelregels opgesteld.
 
Belangrijke spelregels voor bezoek aan kantoor:

- Kom alleen (ook geen kinderen)
- Als u gezondheidsklachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts. Of wanneer een huisgenoot deze klachten heeft. Dan is een bezoek aan kantoor niet toegestaan. Uw en onze gezondheid staat boven alles!
- Bij binnenkomst van kantoor desinfecteert u uw handen. Er staat desinfectiemiddel voor u klaar.
- Houdt 1,5 meter afstand tot onze medewerker(s) en overige aanwezigen.
- Toiletbezoek is helaas niet mogelijk.

De receptionist(e) vraagt u plaats te nemen in een van de spreekkamers. U neemt plaats aan de kant van het raam. De adviseur komt naar de spreekkamer en neemt plaats aan de andere zijde van de tafel. Handen schudden we niet en het kopje koffie houdt u van ons te goed.

Wij proberen u zoveel mogelijk te ontvangen op de dag en tijd naar uw voorkeur maar hopen op uw begrip als dit voor ons niet mogelijk is. 

 
Team ACAM Assurantiën BV
 
Door Mathieu op 30-09-2020