Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Als ouder hoopt u dat uw kind later verstandig met geld omgaat. Dat kan een kind niet van nature. Dat leert hij of zij door te oefenen. Ouders spelen hier een belangrijke rol in. RegioBank kan hierbij helpen met een speciaal jeugdpakket: JongWijs. Tot 21 september 2019 heeft JongWijs een actie.

 

JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Mét jaarlijks leuke en praktische geldtips. Oók voor de ouder. Want hoe leren we onze kinderen veilig pinnen? En wat de waarde van geld is?

 

U opent JongWijs bij gewoon bij ACAM. Úw zelfstandig Adviseur van RegioBank in Beneden-Leeuwen. En opent u JongWijs met betaalpas voor 21 september 2019, dan krijgt uw kind een cadeaubon van De Rijk Kantoorshop van € 7,50.

 

Van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met úw toestemming ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. U vraagt dit bij ons aan wanneer uw kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in.

 

Over RegioBank
Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl.

Door Mathieu op 14-06-2019