RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom start RegioBank in september een lokale actie.

 

Lees meer

Photo Credit: linie305 Flickr via Compfight cc

Gebruik geen E10 brandstof voor uw klassieker

Onder de noemer 'beter voorkomen dan genezen' willen wij u attenderen op de navolgende informatie welke wij hebben ontvangen.

Lees meer

Photo Credit: violinha Flickr via Compfight cc

Dashcams: Verschillende regels in verschillende landen

Een dashcam, of dashboard camera, achter de voorruit van een auto, je ziet het steeds vaker. Er zijn zelfs autofabrikanten die vanuit de fabriek een dashcam standaard leveren of op de optielijst hebben staan.

Lees meer

Pluktreintje op de openbare weg

De oogst is weer begonnen. De appels en peren uit de regio West Maal en Waal en de Betuwe zijn wereldwijd bekend. Deze periode is wederom een hectische tijd voor de fruittelers en transporteurs.

Lees meer

Photo Credit: Cenas a Pedal Flickr via Compfight cc

OP EEN RIJ: ALLE REGELS VOOR EEN ELEKTRISCHE FIETS

Het is mooi weer en we pakken weer vaker de fiets. Maar bent u op de hoogte van de regels voor elektrische fietsen? Hoe zit het met de aansprakelijkheid als iemand met een elektrische fiets bij een ongeval betrokken raakt? Moet een helm op? En welke regels gelden er nog meer? De meeste elektrische fietsen zijn voorzien van trapondersteuning. Dit betekent dat nog wel getrapt moet worden om vooruit te komen maar hulp  krijgt van een elektromotor. Als een bepaalde snelheid wordt bereikt dan stopt de trapondersteuning.

Lees meer

Pagina's