Acam Assurantiën is al ruim 35 jaar dé financieel dienstverlener op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen in het Land van Maas en Waal. Ook kunt u bij ons gewoon nog even binnenlopen voor uw bankzaken. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank. Dus alle financiele zaken geregeld onder één dak! Wel zo gemakkelijk.

Ons kantoor is regionaal georiënteerd en lokaal betrokken! Onze medewerkers komen allen uit de regio, doen boodschappen bij dezelfde supermarkt als u en zijn evengoed direct of indirect verbonden aan dezelfde lokale (sport)vereniging als u.

Als lokale ondernemer willen wij regionale (sport)verenigingen ondersteunen door hen te sponsoren. Maar omdat we natuurlijk nooit iedere vereniging zondermeer kunnen sponsoren hebben we hiervoor een sponsorconstructie bedacht.

De constructie werkt als volgt. We hebben een start gemaakt met een aantal (sport)vereningen welke u hieronder terug ziet, onderverdeeld in categorieën. U kiest de (sport)vereniging naar uw keuze en meld u vervolgens via de actiepagina aan. Wij zullen u benaderen voor een vrijblijvende offerte. Als uit de offerte blijkt dat het voor u gunstig is om over te stappen zullen wij ervoor zorgdragen dat u zonder al te veel poespas naar Acam overstapt. Zodra uw nieuwe verzekeringen via Acam zijn ingegaan en de wettelijke bedenktijd is verstreken zullen wij de (sport)vereniging naar keuze eenmalig sponsoren voor een bedrag van maximaal € 25,-*. 

Staat uw (sport)vereniging er niet tussen? Laat het ons weten, dan zullen we die direct toevoegen!