Onafhankelijk en
persoonlijk advies

Wilt u een huis kopen?


ACAM biedt hulp! Voor een echt onafhankelijk hypotheekadvies bent u bij ons op het juiste adres. 

Maar wij bieden méér dan alleen een onafhankelijk advies. Wij begeleiden u in het hele proces van het kopen van een huis: vanaf het moment dat u bij ons de gedachte uitspreekt om een huis te kopen tot en met het punt dat u bij de notaris de sleutel krijgt.

Als u bij ons binnenloopt voor een hypotheekadvies, zult u ervaren dat onze hypotheekadviseurs Bas van Gent, Stephan Wijnekus, Jeroen van Dorth en Peter van Rosmalen samen met het team gemotiveerde collega’s altijd zullen kijken welke hypotheek het  beste bij de beschreven situatie past. We brengen uw wensen in kaart en op basis daarvan bekijken we samen welke hypotheekverstrekker hier het beste bij aansluit. Acam kan voor vele hypotheekverstrekkers bemiddelen. 

Niet alleen als u een huis wilt kopen kunt u bij ons terecht. Maar ook als u een bestaande hypotheek heeft, kunt u bij ons langskomen voor een informatief gesprek. Wellicht is het interessant een hypotheek om te zetten. Of gaat er met bijvoorbeeld een verbouwing iets veranderen in het huis of rondom de hypotheek. Ook dan kunnen wij meedenken over de optie die voor u de meest gunstige is.

Neem gerust contact met ons op. Het eerste kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening.

Voor uw woonwens een passende hypotheek

RegioBank heeft voor uw woonwens verschillende mogelijkheden voor wat betreft uw hypotheek. U kiest de rentevorm: vast of variabel. En de aflosvorm: annuïtair of lineair. Iedere rente- of aflosvorm heeft zijn voor- en nadelen. Uw Zelfstandig Adviseur kan u helpen bij het berekenen van uw hypotheek en zet alle voor- en nadelen graag op een rij.

Aantrekkelijke rente en goede voorwaarden

RegioBank heeft aantrekkelijke tarieven. Naast deze aantrekkelijke hypotheekrente, zijn goede voorwaarden net zo belangrijk. Zo kunt u met onze Meeneemregeling uw huidige rente onder voorwaarden meenemen bij verhuizing. En bij een vaste hypotheekrente kunt u tot 20% van de oorspronkelijke hypotheek per jaar aflossen, zonder dat u daarvoor een vergoeding voor het renteverlies van de bank betaalt. Bij een variabele hypotheekrente kunt u zoveel aflossen als u wilt.

Persoonlijk advies van uw Adviseur

Een huis kopen kost tijd en energie. Maar u hoeft het niet alleen te doen. Uw Zelfstandig Adviseur helpt u graag. Een goed hypotheekadvies is niet alleen nu belangrijk maar ook voor later. Want u gaat een lening aan voor een lange periode en daar moet u zich prettig bij voelen.

Ook na het afsluiten van uw hypotheek persoonlijk contact

Het kopen van een huis is misschien wel de grootste beslissing van uw leven. Maar uw leven verandert. Wilt u bijvoorbeeld groter gaan wonen? Of wilt u uw huis verbouwen? De Zelfstandig Adviseur van RegioBank staat ook op die momenten voor u klaar. Wat er ook gebeurt in uw leven.

Vrijblijvend gesprek met onze adviseur?

Wilt u direct een gesprek met één van onze adviseurs, laat het ons weten.

Telefoon: 0487 593601
E-mail: info@acam.nl