Acam Assurantiën B.V. ondersteunt finfin
De wegwijzer naar juiste financiële keuzes

Financiële beslissingen zijn belangrijke beslissingen. Goede en betrouwbare informatie bij het maken van financiële keuzes is dan ook onmisbaar. Het klantenplatform finfin geeft die informatie. Vrij en zonder voorwaarden.

Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs waarvan Acam Assurantiën B.V. lid is. Als lid van Adfiz steunen wij dit initiatief dan ook van harte, omdat wij geloven dat deskundig, onafhankelijk en hoogwaardig advies van grote waarde is voor u als klant. Met finfin dragen wij dan ook bij aan het inzichtelijk maken van wat er komt kijken bij het nemen van verstandige financiële beslissingen. Ook laten wij u via finfin zien wat de waarde is van onafhankelijk financieel advies. Daar investeren wij als onafhankelijk financieel adviseur dan ook graag in.

U kunt op finfin anoniem uw financiële vraag stellen. Zo kunt u zich zelfstandig oriënteren en van daaruit bepalen wat u wel en niet weet, wat u wel en niet wilt weten en of u daar advies voor nodig hebt.

Lees meer over de werkwijze van finfin en bezoek www.finfin.nl.

finfin_logo