U bent klant van Acam. U kent ons, weet waar wij voor staan en hoe wij onze service en dienstverlening invullen.

Of wij nu uw hypotheek hebben mogen regelen, uw verzekeringen beheren of uw bankzaken behartigen, juist U bent de persoon die ons kan helpen ons kantoor te promoten. Door Acam te promoten kunnen wij het niveau van service en dienstverlening in stand houden. Voor nu en in de toekomst!

Acam werkt regionaal en dat willen we ook zo houden. En wat verbind u en ons naast de financiele zaken met de regio? Verenigingen! Van voetbalvereniging, tennisvereniging tot de scoutingclub we zijn allemaal wel verbonden aan één of meerdere lokale verenigingen. En daarom hebben wij het volgende bedacht.

Voor iedere klant die u aandraagt en daadwerkelijk ook klant wordt sponsoren wij € 25,-* aan de vereniging naar uw keuze. Daarnaast ontvangt u € 10,- korting op de eerstvolgende factuur. Zo helpt u uw (sport)vereniging, Acam maar ook uzelf. U mag zoveel klanten aandragen als u kunt. 

We hebben speciale actiepagina's gemaakt welke u kunt delen onder uw vrienden/clubleden of familieleden. Staat uw vereniging/sportclub er niet tussen? Laat het ons weten dan voegen we deze toe.