RegioBank kiest voor de regio

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom heeft RegioBank een lokale actie.

 

Lees meer

Photo Credit: linie305 Flickr via Compfight cc

Gebruik geen E10 brandstof voor uw klassieker

Onder de noemer 'beter voorkomen dan genezen' willen wij u attenderen op de navolgende informatie welke wij hebben ontvangen.

Lees meer

Photo Credit: violinha Flickr via Compfight cc

Dashcams: Verschillende regels in verschillende landen

Een dashcam, of dashboard camera, achter de voorruit van een auto, je ziet het steeds vaker. Er zijn zelfs autofabrikanten die vanuit de fabriek een dashcam standaard leveren of op de optielijst hebben staan.

Lees meer
Photo Credit: tommaync Flickr via Compfight cc

Auto uitgeleend en schade

Kan ik even je auto lenen? Tuurlijk, hier heb je de sleutels. Aangevuld met zoiets als: 'als je em maar schoon terug brengt ;)!'

Iedereen doet het weleens. De auto uitlenen aan vrienden of familie. Maar wat nu als er met jouw auto schade wordt gereden?

Lees meer

Pluktreintje op de openbare weg

De oogst is weer begonnen. De appels en peren uit de regio West Maal en Waal en de Betuwe zijn wereldwijd bekend. Deze periode is wederom een hectische tijd voor de fruittelers en transporteurs.

Lees meer

Pagina's